Over ons

Amazing Flowers is sinds 2001 een begrip in Den Helder en omgeving. Een bloemist die passie heeft voor haar vak en wie het voldoening geeft om mensen blij te maken met de meest prachtige bloemen, planten en accessoires voor in huis. Amazing Flowers is kort te beschrijven in 5 woorden: spontaan, open minded, kleurrijk, kwaliteit en uitbundig. Bovendien kunt u rekenen op een goede en betrouwbare ‘Amazing service’.

Even voorstellen

‘’Hi, ik ben Karin en ik heb een exclusieve bloemenspeciaalzaak waar ik mijn klanten blij maak met mijn bloemwerk’’. Dat is het eerste wat Karin zal zeggen als je vraagt wat zij doet in het dagelijks leven. Na drie jaar ervaring op te hebben gedaan heeft zij in 2016 de stap genomen om Amazing Flowers over te nemen. Vol passie en vakbekwaamheid maakt de creatieve eigenaresse de mooiste bloemcreaties voor een speciale gelegenheid of lekker voor thuis!

Sinds de zomer van 2017 is Dominique (ook wel Do) het team van Amazing Flowers komen versterken. ‘’Elke keer als ik in de winkel kom word ik weer blij van de mooie bloemen en leuke klanten, kortom zit ik vol met passie voor deze winkel’’.